loading…

Klaus Iohannis a semnat astăzi decretele de rechemare în țară pentru șase ambasadori – din Iordania, Georgia, Chile, Africa de Sud, Luxemburg și Macedonia.

Potrivit unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale, Bogdan Claudiu Filip a fost rechemat din calitatea de ambasador al României în Regatul Hașemit al Iordaniei, Dumitru Badea din calitatea de ambasador în Republica Georgia; Florin Angelo Florian din calitatea de în Republica Chile, iar Radu Gabriel Safta din calitatea de ambasador în Republica Africa de Sud.

De asemenea, șeful statului a semnat decretul privind rechemarea Roxanei Daniela Iftimie din calitatea de ambasador al României în Marele Ducat de Luxemburg și decretul privind rechemarea lui Iustinian Focșa de la misiunea diplomatică din Republica Macedonia.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/sase-ambasadori-romani-au-fost-rechemati-la-bucuresti-23702.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/sase-ambasadori-romani-au-fost-rechemati-la-bucuresti-23702-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv