loading…

Elevii olimpici care s-au înscris la sesiunea specială a Bacalaureatului susțin, astăzi, proba scrisă la Limba Română, urmând ca mâine să susțină proba obligatorie a profilului, matematică sau istorie.

Elevii de clasa a XII-a, înscriși la sesiunea specială a Bacalaureatului, susțin luni proba la Limba și literatura română. Marți, 24 mai, are loc proba obligatorie a profilului (matematică/istorie) și pe 25 mai se desfășoară proba la alegere a profilului și specializării care se susține la una din zece materii – biologie, geografie, chimie, fizică, psihologie, sociologie, filosofie, logică, economie și informatică

La data de 26 mai are loc evaluarea la Limba și literatura maternă.

Afișarea primelor rezultate va fi pe 26 mai la sediile unităților de învățământ care vor organiza această sesiune specială, iar depunerea contestațiilor este programată în cursul aceleiași zile. În data de 27 iunie vor fi soluționate contestațiile și afișate rezultatele finale.

Sesiunea specială a examenului de bacalaureat se adresează elevilor care participă la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale care se desfășoară în perioada sesiunii normale a examenului de Bacalaureat sau celor care susțin examenul de admitere la universități din străinătate și trebuie să facă dovada că au fost acceptați, în etapa preliminară, la universitățile din străinătate care le solicită pentru înscriere diploma de bacalaureat, înainte de finalizarea examenului național de bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2016.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/olimpicii-sustin-proba-scrisa-la-limba-romana-de-la-sesiunea-speciala-a-bacalaureatului-23676.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/olimpicii-sustin-proba-scrisa-la-limba-romana-de-la-sesiunea-speciala-a-bacalaureatului-23676-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv