loading…

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț a amendat cu 15.000 de lei managerul complexului comercial din Piatra Neamț, unde a avut loc vineri seară concertul Carla’s Dreams, când mai multe persoane s-au simțit rău.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț a dat două amenzi, în cumul de 15.000 de lei, pentru managerul complexului comercial din Piatra Neamț, unde a avut loc vineri seară concertul Carla’s Dreams, a precizat, pentru Mediafax, Andrei Grancea, purtător de cuvânt al ISU Neamț.

Poliția Neamț a deschis, sâmbătă, un dosar penal pentru infracțiunile de vătamare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale privind securitatea și sănatatea în muncă, după ce, vineri seară, mai multor persoane li s-a făcut rău la concertul Carla’s Dreams.

“Urmare a evenimentului din seara zilei de 20.05.2016, ce a avut loc într-un spațiu comercial din municipiul Piatra Neamț, polițiștii nemțeni au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvarșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale privind securitatea și sănătatea în muncă sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț”, au transmis reprezentanții Poliției Neamț.

Nouă persoane care asistau la concertul Carla’s Dreams au avut nevoie de asistență medicală după ce li s-a făcut rău, dintre acestea patru fiind transportate la spital, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/isu-neamt-a-amendat-cu-15-000-de-lei-managerul-complexului-unde-a-avut-loc-concertul-carla-s-dreams-23677.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/isu-neamt-a-amendat-cu-15-000-de-lei-managerul-complexului-unde-a-avut-loc-concertul-carla-s-dreams-23677-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv