Ionuț Popa este noul antrenor principal al echipei ACS Poli Timișoara, după demiterea lui Petre Grigoraș, informează site-ul oficial al formației de Liga 1.

ACS Poli Timișoara a renunțat la serviciile antrenorului Petre Grigoraș după înfrângerea suferită, duminică seară, pe teren propriu, cu FC Botoșani, scor 1-4.

Ionuț Popa a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon, cu drept de prelungire pentru următoarea ediție de campionat. Prezentarea în fața mass-media va avea loc marți, 24 mai.

Ionuț Popa (63 de ani) a antrenat ultima oară în Liga 1 în vara lui 2012, la CSMS Iași. Popa a fost ultima dată antrenorul divizionarei secunde Șoimii Pâncota, din Liga 2. Noul tehnician al bănățenilor a mai antrenat în carieră la UTA, FC Bihor, Politehnica Iași și CS Mioveni.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, ACS Poli Timișoara e penultima în clasamentul din play-out, cu 20 de puncte, cinci mai puține decât FC Voluntari. Bănățenii au șanse foarte mici de a prinde locul de baraj: au nevoie de victorii în ultimele două etape, dar și de două înfrângeri ale ilfovenilor.

Partida FC Voluntari – ACS Poli Timișoara va avea loc miercuri, de la ora 18.00, în etapa a 13-a din Liga 1.

rootstireaActualitate/Esential
Ionuț Popa este noul antrenor principal al echipei ACS Poli Timișoara, după demiterea lui Petre Grigoraș, informează site-ul oficial al formației de Liga 1. ACS Poli Timișoara a renunțat la serviciile antrenorului Petre Grigoraș după înfrângerea suferită, duminică seară, pe teren propriu, cu FC Botoșani, scor 1-4. Ionuț Popa a semnat...

Preluat de la romania ntv