loading…

Mourad Laachraoui, fratele unui terorist implicat în atentatul sinucigaș de la Bruxelles din martie, urmează să concureze pentru Belgia la Jocurile Olimpice de Vară, organizate anul acesta în Brazilia, informează Deutsche Welle pe pagina electronică.

Mourad Laachraoui, în vârstă de 21 de ani, va concura la Jocurile Olimpice de vară, după ce a câștigat medalia de aur la Campionatele Europene de Taekwondo, fiind pe lista atleților din echipa olimpică a Belgiei.

Najim, fratele mai mare al lui Mourad Laachraoui, a fost unul dintre cei doi teroriști sinucigași care au comis atentatul de la aeroportul Bruxelles, în urma căruia au murit 32 de persoane, iar alte 300 au fost rănite.

Potrivit anchetatorilor, Najim Laachraoui a ajutat și la comiterea atacurilor teroriste de la Paris, din noiembrie anul trecut, care au provocat moartea a 130 de persoane.

La câteva zile după atentatele de la Bruxelles, Mourad spunea despre fratele lui că acesta era o persoană bună și inteligentă, care nu a dat semne de radicalizare până să călătorească în Siria, în 2013, ulterior rupând legătura cu familia sa. “Nu îți alegi cu cine te înrudești,” a mai adăugat tânărul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/fratele-unui-terorist-implicat-in-atentatul-de-la-bruxelles-va-concura-la-jo-2016-23713.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/fratele-unui-terorist-implicat-in-atentatul-de-la-bruxelles-va-concura-la-jo-2016-23713-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv