loading…

Fiul unui fost comisar al Gărzii Financiare Gorj este cercetat sub control judiciar, după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, a acroșat cu mașina doi polițiști care îl amendaseră pentru că nu purta centura de siguranță.

Tânărul în vârstă de 27 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost oprit, la sfârșitul săptămânii trecute, de un echipaj de Poliție pe raza comunei Scoarța, iar polițiștii l-au amendat pentru că nu purta centura de siguranță.

Inițial, Gheorghe Dorin Petcu s-a conformat, însă în momentul i s-a cerut să semneze procesul verbal, acesta ar fi reacționat violent.

În dimineața zilei de 21 mai, în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linia supravegherii și controlului rutier, la intersecția DN 67 cu drumul spre DN 67 B Scoarța, doi agenti din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au procedat la oprirea autoturismului condus de către Petcu Gheorghe Dorin, care a fost sancționat contravențional, întrucât nu purta centură de siguranță. A refuzat semnarea procesului verbal de contravenție și, deși agenții de Poliție i-au solicitat să nu pornească autoturismul, acesta a pornit în viteză, acroșând cu partea dreaptă a autoturismului pe unul dintre dintre agenții de Poliție, iar cu partea dreaptă-față pe celălalt agent, acesta căzând pe carosabil”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu.

După ce a lovit polițiștii, șoferul, fiul unui fost comisar de la Garda Financiară, Gheorghe Petcu, și-a continuat deplasarea, fiind depistat câteva ore mai târziu pe raza orașului Țicleni.

El a fost reținut sâmbătă, iar duminică procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus luarea măsurii controlului judiciar împotriva acestuia pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 22 mai, pentru săvârșirea a două infracțiuni de ultraj.

Cei doi polițiști s-au prezentat la spital, însă medicii au stabilit că nu au nevoie de internare, întrucât au suferit leziuni ușoare.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/fiul-unui-fost-comisar-al-garzii-financiare-sub-control-judiciar-dupa-ce-a-accidentat-2-politisti-23692.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/fiul-unui-fost-comisar-al-garzii-financiare-sub-control-judiciar-dupa-ce-a-accidentat-2-politisti-23692-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv