Autor:
Otilia Matei
| luni, 23 mai 2016 | 0 Comentarii
| 271 Vizualizari

Dan Condrea, fostul patron al Hexi Pharma

Personaj cheie în scandalul dezinfectanţilor, Dan Condrea a plecat de acasă, duminică în jurul 17.00. Paznicii de la complexul rezindeţial în care locuia acesta, posibil, ultimele persoane care să-l fi văzut în viaţă declară că au observat faptul că patronul Hexi Pharma era nervos şi supărat.

Duminică seara, în jurul orei 17.00, paznicii de la complexul rezidenţial din zona centurii Bucureştiului, în care locuia Condrea spun că l-au văzut pe bărbat plecând nervos şi supărat. Ba mai mult, acesta a plecat cu o maşină pe care nu o folosea în mod obişnuit, ci cu cea pe care o folosise tatăl său, Condrea senior. Este vorba despre maşina implicată în accident.

Mai mult, spun paznicii, Dan Condrea a plecat cu o mașină pe care nu o folosea în mod obișnuit. Este vorba despre mașina implicată în accident, pe care folosise tatăl omului de afaceri.

Duminică seara, Dan Condrea, fostul patron al companiei Hexi Pharma a murit într-un accident de maşină, maşina sa izbindu-se puternic într-un copac pe şoseaua dintre Buftea şi Corbeanca. 

Condrea era singur în maşină şi a putut fi identificat după haine şi acte, cadavrul său fiind complet desfigurat. În mod neobişnuit, el a plecat de acasă cu maşina pe care o conducea tatăl său, un Opel Astra.  Condrea senior a decedat în 2011.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba despre un simplu accident de circulație sau despre o sinucidere. 

Tag-uri:
Dan Condrea, Hexi Pharma, Opel Astra, accident, dan condrea mort, declaratiile paznicilor, accident rutier condrea, scandalul dezinfectantilor, accident rutier dan condrea, masina facuta praf, corbeanca, buftea

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/1_85-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/1_85-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Otilia Matei | luni, 23 mai 2016 | 0 Comentarii | 271 Vizualizari Dan Condrea, fostul patron al Hexi Pharma Personaj...

Preluat de la EVZ