Autor:
Ciprian Iancu
| luni, 23 mai 2016 | 0 Comentarii
| 89 Vizualizari

Flavius Alexandru Hoza

Băieţelul de doar un an şi şapte luni care a dispărut joi de pe malul râului Strei din satul Galați, Județul Hunedoara, nu a fost găsit nici ieri.

 Efectivele de căutare s-au redus, iar autorităţile au renunţat la ajutorul scafandrilor. Luând în considerare șansele teoretice că ar mai fi în viață, polițiștii l-au dat pe micuț în consemn la frontieră.

Flavius Alexandru Hoza (foto) a dispărut joi dupăamiază, în timp ce se juca împreună cu sora lui mai mare, în vârstă de 6 ani, pe malul râului Strei. Familia din care provine locuieşte într-o casă sărăcăcioasă, neîmprejmuită, aproape de râul amintit. Mama acestuia le-a spus anchetatorilor că a sesizat dispariția băiatului joi, la ora 13.00. Familia l-a căutat preț de două ore, după care a anunțat autoritățile. Imediat, peste 125 de poliţişti, jandarmi şi pompieri au fost mobilizaţi pentru căutarea copilului. A doua zi, echipele de căutare au primit și ajutorul a doi câini antrenați pentru a căuta cadavre în apă, dar și pe cel al unor echipe de scafandri. Scufundări s-au făcut vineri şi sâmbătă, dar ieri s-a renunţat la această metodă. Ieri, numărul jandarmilor, poliţiştilor şi pompierilor implicaţi în acţiune a scăzut la 27. Trei zile şi jumătate malurile râului au fost scotocite, iar apele acestuia au fost atent supravegheate, inclusiv noaptea, fără niciun rezultat.Tag-uri:
Flavius Alexandru Hoza, copil disparut, raul strei, lacul strei, hunedora

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/02copil-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/02copil-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEvenimente
Autor: Ciprian Iancu | luni, 23 mai 2016 | 0 Comentarii | 89 Vizualizari Flavius Alexandru Hoza Băieţelul de doar un...

Preluat de la EVZ