Autor:
Otilia Matei
| luni, 23 mai 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

Copilul ţinut legat de părinţi, în timp ce aceştia sunt la muncă

Un copil de un an şi trei luni a fost găsit legat de o piatră în timp ce părinţii săi lucrau în apropiere. Mai bine de opt ore pe zi, minora stătea într-un soare torid, legată de picior cu o frânghie.

O fetiţă de un an şi trei luni din Ahmedabad, India a fost găsită legată de o piatră ca un animal, în timp ce mama sa se afla la muncă, săpând şanţuri pentru stâlpii de electricitate. Sarta Kalara, mama minorei a declarat pentru Reuters că nu are cu cine să o lase pe fetiţă şi este nevoită să o lege câte nouă – zece ore pe zi într-un soare arzător, în ciuda plânsetelor copilei.

“O leg ca să nu fugă în stradă. Fiul meu mai mare are doar trei ani şi nu poate să aibă grijă de ea”, a declarat mama fetei. “O fac pentru siguranţa sa, nu am de ales”, a mai declarat aceasta.

De foarte multe ori, părinţii cu copii foarte mici şi care nu au alte posibilităţi de a-i lăsa acasă în grija cuiva, recurg la această metodă, chiar dacă minorii sunt ţinuţi câte zece ore pe zi în condiţii greu de descris. Tag-uri:
Sarta Kalara, india, copil legat, copil tinut in conditii inimaginabile, minor legat, minor legat india

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/1_86-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/1_86-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Otilia Matei | luni, 23 mai 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari Copilul ţinut legat de părinţi, în timp ce...

Preluat de la EVZ