loading…

În perioada 23-27 mai, Patriarhia Română în parteneriat cu Jandarmeria Română și cu sprijinul Institutului Național de Transfuzie Sanguină – Centrul de Transfuzie Sanguină București organizează un amplu program național de donare de sânge.

Această acțiune face parte din campania națională Donează sânge! Salvează o viață!, inițiată de Patriarhia Română în anul 2013 și ajunsă acum la a XI-a ediție. Timp de o săptămână, reprezentanții Jandarmeriei Române vor dona sânge pe bază de voluntariat în București și în toate Centrele de Transfuzie Sanguină din țară.

Și jandarmii constănțeni vor participa la această campanie umanitară al cărei obiectiv este refacerea rezervelor de sânge, atât de necesar salvării de vieți omenești, în condițiile în care, în ultima perioadă de timp numărul donatorilor a scăzut.

În baza parteneriatului dintre Jandarmeria Constanța și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, peste 40 de jandarmi au ales să dedice o zi din viața lor pentru a dona sânge, în perioada 23-27 mai, în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/constanta-jandarmii-doneaza-sange-pentru-victimele-accidentelor-23681.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/constanta-jandarmii-doneaza-sange-pentru-victimele-accidentelor-23681-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv