loading…

Comisia pentru control a activității SRI a avut, astăzi, o ședință informală, secretarul comisiei, senatorul UDMR Verestoy Attila, precizând că membrii acestui for au redactat o adresă către SRI în ceea ce privește cazul Condrea-Hexi Pharma, însă nu a dat niciun detaliu legat de aceasta.

“Trebuie să așteptăm încă un membru al Comisiei mai ales că se pare că are ceva de comunicat (deputatul Sebastian Ghiță-n.r.). Apoi, vă vom pune la dispoziție atât adresa către SRI, cât și cea a rezultat din anchetă. Problema de securitate națională este de sănătate națională și nu cazul Condrea, ci cazul Hexi Pharma. În acest sens, SRI a furnizat suficiente informații către beneficiarii legali, urmând ca cei care sunt obligați conform legii să o valorifice să facă acest lucru”, a declarat senatorul UDMR Verestoy Attila.

Cel târziu mâine comisia așteaptă să primescă un răspuns de la SRI, a declarat Verestoy Attila, afirmând că a avut anterior și o conversație telefonică cu șeful SRI.

Cât privește posibilitatea ca SRI să îl fileze pe patronul Hexi Pharma, senatorul a afirmat că “SRI-ului îi este interzis să participe la aceste acțiuni ale procuraturii sau ale poliției”, ca urmare a deciziei CCR.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/comisia-pentru-control-sri-a-transmis-o-adresa-catre-sri-in-cazul-condrea-hexi-pharma-23678.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/comisia-pentru-control-sri-a-transmis-o-adresa-catre-sri-in-cazul-condrea-hexi-pharma-23678-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv