loading…

Inspectorii antifraudă au aplicat în perioada 21 – 22 mai amenzi de aproximativ 1,9 milioane lei mai multor proprietari de restaurante, baruri, cafenele și cluburi, în urma unui control ce a vizat fiscalizarea încasărilor prin case de marcat.

Potrivit unui comunicat al instituției, Direcția Generală Antifraudă Fiscală a organizat o acțiune de control la nivel național care a avut ca obiectiv principal verificarea modului în care restaurantele, barurile, cafenelele și cluburi de noapte fiscalizează încasările prin intermediul caselor de marcat.

La acțiune au participat 421 de inspectori antifraudă, iar selecția contribuabililor pentru control a fost realizată în urma unor documentări și analize specifice, fiind vizați acei contribuabili care au un risc semnificativ de neconformare, scrie Agerpres.

În cadrul acestei acțiuni au fost verificați 270 de contribuabili, au fost constatate abateri și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.897.808 de lei. S-au aplicat 347 de amenzi și s-au confiscat venituri ilicite și bunuri în valoare totală de 102.808 de lei.

Totodată, inspectorii antifraudă au dispus suspendarea activității a zece operatori economici dintre care șase pentru neutilizarea casei de marcat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/cluburi-inchise-de-anaf-inspectorii-antifrauda-au-aplicat-amenzi-de-1-9-milioane-de-lei-23707.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/cluburi-inchise-de-anaf-inspectorii-antifrauda-au-aplicat-amenzi-de-1-9-milioane-de-lei-23707-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv