Autor:
Dodo Romniceanu
| luni, 23 mai 2016 | 0 Comentarii
| 1161 Vizualizari

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, companie aflată în centrul celui mai mare scandal din sistemul sanitar românesc după ce s-a descoperit că livrează spitalelor dezinfectanţi diluaţi, a murit duminică seară într-un teribil accident rutier. Jurnalistul Cătălin Tolontan relatează pe blogul sau că unica posesoare majoră a secretelor lui Hexi Pharma rămâne Flori Dinu, directorul general al firmei.


CITEŞTE ŞI: VARIANTA SINUCIDERII A PICAT! DAN CONDREA SE DUCEA SĂ-ȘI IA FETIȚA DE LA FOSTA SOȚIE! Familia a fost anunțată de șoferul lui Condrea, “un tip ciudat, care îniante lucrase într-o INSTITUȚIE DE FORȚĂ”. Mașina omului de AFACERI a fost ridicată


Flori Dinu era cea care avea la degetul mic toate legăturile cu directorii de spital şi cu mogulii sistemului medical. Condrea nu se bagă peste contractele din spitale, Florin Dinu le ştia”, a spus pentru Gazeta o sursă din Hexi Pharma, scrie Tolontan.

Dan Condrea îşi ţinea banii în conturi din străinătate. Unul dintre aceste conturi personale este CH5704835064767572000 de la Credit Swiss Elveţia. Contul este deschis din 2008, de cînd a început și afacerea prin firme off-shore din Cipru, țară unde avea alte conturi.

La un moment dat, firmele off-shore le pusese formal pe numele unor angajați, printre care și Flori Dinu (foto sus), susțin surse din firmă.

Acestea conturi erau, practic, recipientele secrete din care veneau banii pentru mita din sistemul medical din României. „Și tot din aceste conturi mai luau și protectorii lui Condrea”, susține o sursă care-i cunoaște afacerile. Mai multe amănunte pe tolo.ro


Mesaj bulversant trimis de Dan Condrea cu doar câteva ore înainte de accident. Fosta soție: „Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine”


Scandalul Hexi Pharma a izbucnit după ce Gazeta Sporturilor şi jurnalistul Cătălin Tolontan au dezvăluit, bazându-se pe declaraţiile şi pe documentele furnizate de foşti angajaţi ai firmei, că dezinfectanţii furnizaţi de această spitalelor au concentraţii mult mai mici decât cele înscrise pe eticheta.

Compania Hexi Pharma a fost pusă sub urmărire penală de procurorii Parchetului General pentru participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale, relatează Agerpres.

Duminică seară, patronul companiei Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost găsit mort într-un autoturism Hexi Pharma, la scurt timp după ce maşina s-a izbit puternic de un copac, pe şoseaua dintre Buftea și Corbeanca. Accidentul s-a produs pe o porțiune de drum drept.
 

Condrea era singur în maşină. El a fost recunoscut dupa acte și dupa haine, cadavrul său fiind complet desfigurat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit în plină viteză de un copac.

Condrea nu conducea mașina cu care merge în mod normal, un SUV Porsche Cayenne negru, o mașină mare și cu sisteme de protecție foarte eficiente în caz de accident. Duminică el se afla la volanul unei mașini compacte, de oraș, un Opel Astra.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba despre un simplu accident de circulație sau despre o sinucidere.

Tag-uri:
conturi Dan Condrea, Hexi Pharma, Credit Swiss Elveţia, accident Condrea, Flori Dinu, tolo.ro

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/flori-dinu1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/flori-dinu1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Dodo Romniceanu | luni, 23 mai 2016 | 0 Comentarii | 1161 Vizualizari Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma Dan...

Preluat de la EVZ