loading…

Uniunea Europeană aplică “standarde duble” în relația cu Turcia, acuză Administrația de la Ankara, avertizând că ar putea renunța la acordul cu Bruxellesul în materie de imigrație.

Uniunea Europeană are standarde duble; Bruxellesul trebuie să își respecte partea din acord“, a declarat Yigit Bulut, consiier al președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

Atât timp cât această atitudine va continua, Turcia va trece la decizii radicale și clare“, a atras atenția oficialul turc, citat de postul TRT.

Consilierul prezidențial turc a făcut aceste declarații după ce cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat luni că Turcia trebuie să îndeplinească toate condițiile, inclusiv să revizuiască legislația în materie de terorism, pentru a obține eliminarea vizelor de călătorie.

Turcia solicită eliminarea vizelor de călătorie în Spațiul Schengen, în cadrul Acordului cu Uniunea Europeană privind limitarea imigrației extracomunitare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/ankara-ar-putea-renunta-la-acordul-cu-ue-in-materie-de-imigratie-23723.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/ankara-ar-putea-renunta-la-acordul-cu-ue-in-materie-de-imigratie-23723-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv