loading…

Locatarii unui bloc din Ștefănești, județul Argeș, au fost evacuați, astăzi, din imobil, după ce într-un apartament a izbucnit un incendiu de la un încărcător de telefon lăsat în priză.

În momentul producerii incendiului, în apartamentul situat la etajul al doilea al blocului 11 din orașul Ștefănești, se aflau trei persoane, respectiv un bărbat, mama acestuia și un copil, scrie Mediafax.

Bărbatul se afla în baie, iar bunica și nepotul dormeau. Vecinii au fost cei care au sesizat fumul gros și au intrat peste cei trei, să îi salveze.

Toți locatarii au fost evacuați din imobil.

“Am intervenit cu un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă. Incendiul a fost provocat de la un încărcător de telefon lăsat în priză. A ars un fotoliu și tocul ușii de la încăperea unde s-a produs incendiul. Au ajuns la locul solicitării și colegii mei de la SMURD, dar nu a fost nevoie ca aceștia să intervină. Oamenii s-au panicat, dar au reacționat așa cum trebuie”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Argeș, Mădălina Epure.

Incendiul a fost stins, însă oamenii nu au intrat deocamdată în locuințele lor din cauza fumului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/zeci-de-oameni-evacuati-dintr-un-bloc-dupa-ce-un-apartament-a-luat-foc-din-cauza-unui-incarcator-de-telefon-23635.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/zeci-de-oameni-evacuati-dintr-un-bloc-dupa-ce-un-apartament-a-luat-foc-din-cauza-unui-incarcator-de-telefon-23635-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv