loading…

Polițiștii din Piatra Neamț au deschis un dosar penal în urma concertului “Carla’s Dreams” organizat de Galleria Mall din municipiu.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Neamț, se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale privind securitatea și sănătatea în muncă, scrie Agerpres.

“Dosarul penal este sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț. În cursul zilei de sâmbătă au avut loc primele audieri în dosar. În cauză se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment și dispunerea măsurilor legale ce se impun”, se arată în comunicatul de presă al Poliției Neamț.

Reprezentanții Galleria Mall Piatra Neamț au anunțat că intrarea la spectacol a fost liberă și nu s-au așteptat la un aflux atât de mare de spectatori. Ei au precizat că spectacolul a fost organizat în interiorul mall-ului, la etaj, cu ocazia deschiderii mai multor magazine și au informat că au solicitat oficial prezența la eveniment a reprezentaților ISU, Jandarmeriei, Poliției și Ambulanței. Potrivit reprezentanților complexului comercial, au fost deschise toate instalațiile de aer condiționat și geamurile de la etaj, dar nu au făcut față numărului mare de spectatori.

Din cauza căldurii insuportabile, nouă persoane au leșinat iar cinci dintre acestea au fost transportate cu ambulanța la spital, dar nu au rămas internate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/politistii-au-deschis-un-dosar-penal-pentru-doua-infractiuni-in-urma-concertului-carla-s-dreams-23627.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/politistii-au-deschis-un-dosar-penal-pentru-doua-infractiuni-in-urma-concertului-carla-s-dreams-23627-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv