Autor:
Matei Năstase
| duminică, 22 mai 2016 | 1 Comentarii
| 114 Vizualizari

Premierul României, Dacian Cioloș

Premierul Dacian Cioloș promovează campania de strângere de fonduri pentru achiziționonarea operei ”Cumințenia Pământului”, creată de Constatin Brâncuși. De altfel, prim-ministrul a anunțat că și-a donat salariul din luna aprilie pentru această cauză.

Redăm în totalitate postarea de pe facebook a premierului:

”A început campania pentru Cuminţenia Pământului a lui Brâncuşi. În ce mă priveşte, am decis să donez salariul din luna aprilie pentru acest proiect.

Vă îndemn şi pe voi, pe fiecare, să faceţi după cum vă îndeamnă conştiinţa şi după posibilităţile pe care le aveţi.
Eu unul am decis să fac acest lucru pentru că Brâncuşi este şi al meu! ”.

Guvernul a deschis un site pentru a ajuta la strângerea celor 11 milioane de euro, necesare pentru achiziționarea operei de artă.

Printre cei care s-au alăturat capmaniei până în prezenți se numără personalități precum Dan Amariei (solist la trupa Omul cu Șobolani), Dragoș Bucurenci, Iuliana Tudor, Oana Pellea, Maia Morgenstern, Andrei Pleșu, Mariana Lungu și Victor Rebengiuc.
 Tag-uri:
dacian ciolos, donatie, video, salariu, cumintenia pamantului, brancusi, opera de arta

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/dacian-ciolos-fb-465x390-3.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/dacian-ciolos-fb-465x390-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Matei Năstase | duminică, 22 mai 2016 | 1 Comentarii | 114 Vizualizari Premierul României, Dacian Cioloș Premierul Dacian Cioloș promovează...

Preluat de la EVZ