loading…

Anunțată încă de la începutul acestei luni, prezența echipei feminine de tenis de masă a României la Jocurile Olimpice de la Rio a fost confirmată oficial astăzi.

Federația Internațională de Tenis de masă a transmis Federației Române o înștiințare prin care a anunțat că Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro și Bernadette Szocs au obținut calificarea la Olimpia din vară. Astfel, România va participa la Rio, în întrecerile de tenis de masă, atât cu echipa cât și cu numărul maxim de sportive în probele de simplu, prin Eliza Samara și Daniela Dodean Monteiro.

La masculin în schimb, singurul reprezentant al tricolorilor este momentan Ovidiu Ionescu. Acestuia din urmă i s-ar putea alătura și Adrian Crișan, căruia i se așteaptă confirmarea din partea Federației Internaționale de tenis de masă.

Echipa feminină a României a cucerit medaliile de argint la ediția de anul trecut a Campionatului European, când Samara a câștigat titlul continental la simplu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/echipa-romaniei-de-tenis-de-masa-a-primit-confirmarea-calificarii-la-olimpiada-de-la-rio-23663.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/echipa-romaniei-de-tenis-de-masa-a-primit-confirmarea-calificarii-la-olimpiada-de-la-rio-23663-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv