loading…

Zeci de persoane au participat, astăzi, la un concurs de aruncat telefonul mobil, care s-a desfășurat la Pădurea Verde din Timișoara, evenimentul dorind să atragă atenția asupra necesității reciclării telefoanelor mobile uzate, transmite agenția Mediafax.

Concursul de aruncat telefoane dotat cu premii în valoare de 2.500 de euro, printre care și telefoane mobile noi, s-a desfășurat pe categorii: femei, bărbați și copii sub 12 ani.

Potrivit organizatorilor, fiecare participant a avut dreptul la două aruncări, aceștia având ca „taxă de înscriere” două telefoane mobile stricate sau degradate.

Concursul de la Timișoara a încheiat campania “Reciclează-ți telefonul pentru educație”, o campanie de colectare a telefoanelor mobile vechi și degradate în vederea reciclării acestora.

Fondurile strânse din reciclarea telefoanelor vor fi folosite pentru campania “Ore de Educație Ecologică în Școlile din Timișoara”, care va demara în septembrie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/zeci-de-persoane-au-participat-la-un-concurs-de-aruncat-telefoane-mobile-vechi-in-timisoara-23603.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/zeci-de-persoane-au-participat-la-un-concurs-de-aruncat-telefoane-mobile-vechi-in-timisoara-23603-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv