Autor:
Ionel Dancu
| sâmbătă, 21 mai 2016 | 0 Comentarii
| 91 Vizualizari

Fostul premier Victor Ponta acuză cele 150 de modificări pe care Guvernul le-a adus “pe şest” Codului Penal şi Codului de Procedură Penală şi anunţă că va cere PSD să trântească modificările în Parlament.

Ponta a distribuit pe Facebook informatia ca Guvernul a adus modificări periculoase.

“Ca sa fie clar :

1. codurile au fost modificate de Guvern, nu de Parlament ( cum prevede Constitutia)
2. Modificarile au aparut public DUPA adoptare si nu in dezbatere/ deci “pe sest” cum lucreaza “Guvernul Lui” de obicei
3. Din cele 150 de modificari multe restrang sau anuleaza drepturi funadamentale ale omului intr-o democratie reflectand inca o o data faltul ca “Secta Macovei” gandeste la fel cu ISIS!
4. ONG urile sorosiste si “ofiterii” din presa care isi rup hainele de pe ei doar cand indrazneste un deputat sa se gandeasca sa faca o propunere pt a modifica un articol din Coduri – acum tac chitic ! Doar judecatorul Dumbrava de la CSM si APADOR CH au indraznit sa spuna ceva ( evident fara sa ii preia nimeni)! Plus asa cum ma asteptam in mod legitim si corect Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu!”, a scris Ponta pe Facebook.

El a precizat că va cere în PSD ca parlamentarii partidului să respingă ordonantele “odioase” cu privire la codurile penale. “Ca simplu deputat in Grupul PSD voi propune sa votam pentru respingerea acestei Ordonante De Guvern odioase! Modificarile la Codul Penal si Codul de Provedura Penala trebuie sa fie adoptate doar de catre Parlament, doar cu avizul Guvernului si al CSM si doar dupa o dezbatere publica adevarata care sa informeze si sa explice romanilor despre ce e vorba. Altfel este DICTATURA”, a explicat fostul premier.

Tag-uri:
victor ponta, cod penal, guvern, oug, cod de procedura penala, ministrul justitiei

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/ponta-impertinent-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/ponta-impertinent-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialParlament
Autor: Ionel Dancu | sâmbătă, 21 mai 2016 | 0 Comentarii | 91 Vizualizari Fostul premier Victor Ponta acuză cele 150...

Preluat de la EVZ