Autor:
Simona Stupar
| sâmbătă, 21 mai 2016 | 0 Comentarii
| 74 Vizualizari

Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Dan Stoenescu

Ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, s-a întâlnit, la Torino și Alessandria (Italia), cu antreprenori români din regiunea Piemont, cu care a discutat despre dezvoltarea inițiativelor economice românești în Italia și despre oportunitățile de investiții în România.

Pe de altă parte, Stoenescu, alături de reprezentantul Autorității Electorale Permanente, a susținut sesiuni de informare în legătură cu noile modalități de vot pentru alegerile parlamentare de la sfârșitul anului. Demnitarul a arătat că este important ca fiecare român, care are domiciliul sau reședința în străinătate, să se înscrie în Registrul Electoral, conform MAE.

În acest sens, a explicat modalitățile de vot puse la dispoziție de noul cadru legislativ și a acordat sprijin celor care au dorit să se înscrie în Registrul Electoral. Ministrul s-a declarat îngrijorat de numărul mic de persoane care s-au înregistrat până acum, arătând care sunt avantajele înscrierii în Registrul Electoral  pentru românii care vor să își exercite unul dintre drepturile fundamentale.

Ministrul delegat a oferit informaţii privind normele din domeniul asigurărilor de sănătate, prevăzute în noul Cod Fiscal și campania desfășurată de Ministerul Finanțelor Publice din România, precizând că este important ca românii să fie corect informați, din surse oficiale. Tag-uri:
romania, italia, ministru, romani, MAE, dan stoenescu, vot prin corespondenta, cod fiscal, registrul electoral

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/dan-stoenescu-nd-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/dan-stoenescu-nd-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEuropa
Autor: Simona Stupar | sâmbătă, 21 mai 2016 | 0 Comentarii | 74 Vizualizari Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Dan Stoenescu ...

Preluat de la EVZ