Autor:
Daniel Teodoreanu
| vineri, 20 mai 2016 | 0 Comentarii
| 1393 Vizualizari

Barack Obama la Casa Alba

Serviciile americane de securitate sunt în alertă maximă după evenimentul incredibil de vineri, care a făcut ocolul lumii în mai puţin de câteva minute.

UPDATE ora 23:20: Suspectul care a generat alerta la Casa Albă s-a apropiat de un post de control al Secret Service, agitând o armă, moment în care forţele de ordine au tras asupra lui.

Se pare că președintele Obama părăsise Casa Albă cu doar câteva ore înainte de acest incident.

Totuşi, vicepreședintele Joe Biden se afla la Casa Albă când s-au tras focurile de armă şi a fost plasat într-un loc sigur.

Casă Albă a fost închisă, după ce pe Pennsylvania Avenue s-au auzit împuşcături, conform CNN.

Forţele de ordine au reacţionat imediat şi i-au dus la subsol pe jurnaliştii prezenţi la reşedinţa preşedintelui american.

Conform primelor informaţii, când s-au auzit focurile de armă, Barack Obama era la baza aeriană Andrews (n.r. – Washington), unde juca golf.

Serviciile speciale de securitate l-au împuşcat şi apoi l-au reţinut pe bărbatul care a tras mai multe focuri de armă.

Se verifică dacă intenţiile celui reţinut au vreo legătură cu preşedintele Statelor Unite ale Americii.

Toată zona din jurul Casei Albe a fost împănzită cu efectivele forţelor de ordine.

Ştire în curs de actualizare.

Tag-uri:
Casă Albă, Barack Obama, focuri la casa alba, washington, obama, obama sua, sua obama, Casa Alba, casa alba, focuri de arma, servicii de securitate, securitate obama, securitate casa alba

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/barack-obama-la-casa-alba-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/barack-obama-la-casa-alba-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialAmerica
Autor: Daniel Teodoreanu | vineri, 20 mai 2016 | 0 Comentarii | 1393 Vizualizari Barack Obama la Casa Alba Serviciile americane...

Preluat de la EVZ