Autor:
Daniel Teodoreanu
| sâmbătă, 21 mai 2016 | 0 Comentarii
| 751 Vizualizari

BULDOZERUL, asasinul ISIS, SI-A ARATAT FATA intr-un videoclip cu IMAGINI SOCANTE

Cruzimea folosită de ISIS în propaganda ei sângeroasă a ajuns cunoscută în toată lumea, la fel ca şi călăii care o propagă fără nicio remuşcare. Unul dintre fanatici care ucid cu sânge rece este poreclit Buldozerul şi recent şi-a arătat figura de bestie într-un videoclip în care şi-a pătat iarăşi mâinile.

Conform dailymail.co.uk, călăul care are 125 de kg este foarte însetat de sânge şi apare în foarte multe filmuleţe în care măcelăreşte oamenii cu o plăcere macabre, specifică unui sadic scăpat de sub control.

În jurul acestui personaj dubios s-a creat o legendă şi până de curând, nimeni nu a ştiut cum arată, pentru că bestia jihadistă îşi ascundea mereu chipul.

Misterul a fost elucidat pentru că Buldozerul a considerat probabil că a devenit atât de popular încât nu mai are niciun rost să se ascundă. Astfel, bărbatul apare într-un filmuleţ marca Statul Islamic în care, alături de alţi jihadişti, pune în practică metode de execuţie în Yemen.

Jihadiştii conduc trei prizonieri spre o zonă din deşert, apoi îi execută prin decapitare, împuşcare şi cu pietre. Într-o altă filmare, bărbatul masiv execută trei oameni pe străzile aglomerate din Irak, ocazie folosită pentru a-şi arăta figura de monstru.

Tag-uri:
isis, calai isis, calau isis, buldozer, buldozer isis, asasin isis, fata asasin, imagini socante, socant isis, statul islamic, calau, calau jihadist, isis calau, isis calai

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/buldozerul-asasinul-isis-si-a-aratat-fata-intr-un-videoclip-cu-imagini-socante-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/buldozerul-asasinul-isis-si-a-aratat-fata-intr-un-videoclip-cu-imagini-socante-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialISIS
Autor: Daniel Teodoreanu | sâmbătă, 21 mai 2016 | 0 Comentarii | 751 Vizualizari BULDOZERUL, asasinul ISIS, SI-A ARATAT FATA intr-un...

Preluat de la EVZ