loading…

Oficialii Departamentului pentru Situații de Urgență(DSU) atrag atenția că au fost înregistrate cazuri de înșelătorii printr-o nouă metodă: oamenii sunt sunați să li se ceară bani pentru intervenția unui elicopter SMURD, spunându-li-se că o rudă a suferit un accident.

Oficialii DSU le atrage atenția oamenilor asupra unei noi metode de înșelăciune, una în care este implicat numele SMURD.

Nu dați curs solicitărilor, în situația în care sunteți sunați și vi se spune că, în urma unui accident în care au fost implicate rude, este nevoie de intervenția elicopterului SMURD, iar pentru această intervenție vi se cer bani. Facem precizarea că toate intervențiile SMURD sunt GRATUITE. Nici pacienții și nici medicii care solicită intervenția elicopterului SMURD nu trebuie să plătească pentru misiunile de salvare. Dacă sunteți victima unei astfel de înșelătorii , să rugăm să anunțați autoritățile” , se arată într-un anunț al DSU.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/atentie-o-noua-metoda-de-inselaciune-prin-telefon-bani-ceruti-pentru-interventia-elicopterului-smurd-23610.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/atentie-o-noua-metoda-de-inselaciune-prin-telefon-bani-ceruti-pentru-interventia-elicopterului-smurd-23610-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv