loading…

Antrenorul Roberto Di Matteo se află la Roma și negociază cu șefii clubului Lazio Roma preluarea echipei din capitala Italiei, care l-a demis în aprilie pe tehnicianul Stefano Pioli, iar interimatul a fost asigurat de Simone Inzaghi, anunță Sky Sport Italia.

Numele noului antrenor al lui Lazio nu a fost încă dezvăluit, însă fostul tehnician de la Chelsea și Schalke, Roberto di Matteo se află la Roma, unde s-a întâlnit cu reprezentanții clubului. Italianul, care a îmbrăcat tricoul formației din capitala Italiei între 1993 și 1996, este liber de contract de un an de zile, ultima dată aflându-se pentru șapte luni pe banca formației germane Schalke 04.

Lazio a rămas fără antrenor pe 3 aprilie, când tehnicianul Stefano Pioli a fost demis, iar interimar a fost Simone Inzaghi. Sky Sport Italia anunță că antrenorul Roberto di Matteo este dorit de conducerea echipei care a terminat campionatul Italiei pe locul 8, cu 54 de puncte, în afara pozițiilor care prezență în sezonul viitor al cupelor europene.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/antrenorul-italian-roberto-di-matteo-negociaza-preluarea-echipei-lazio-roma-23622.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/antrenorul-italian-roberto-di-matteo-negociaza-preluarea-echipei-lazio-roma-23622-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv