Autor:
Ionel Dancu
| vineri, 20 mai 2016 | 0 Comentarii
| 80 Vizualizari

Fostul premier Victor Ponta a declarat, la o acţiune electorală PSD la Reşiţa, că strategia social-democraţilor este să facă un Guvern alături de UNPR şi ALDE.

Ceilalţi poate nu pot să o spună, dar eu pot. PSD vrea să se alieze cu ALDE şi UNPR, după alegerile parlamentare din toamnă, şi să reia lucrurile de acolo de unde le-am lăsat în 2015, inclusiv să-i sprijine pe aleşii noştri locali”, a afirmat fostul premier.

“Ca simplu membru PSD, deputat de Gorj, vă spun că o să fac tot ce pot – şi încă mai pot – ca PSD să se alieze cu ALDE în toate judeţele ţării şi să pregătim alianţa PSD – ALDE – UNPR după parlamentarele din noiembrie. Aceştia chiar ne-au fost parteneri loiali şi corecţi. Sperăm ca şi UNPR să scoată un rezultat bun, deşi au fost cam măcelăriţi în ultima perioadă“, a mai spus Ponta.

Liviu Dragnea le-a spus şi el PSD-iştilor, într-o altă acţiune electorală, la Neamţ, că alegerile locale vor fi câştigate de PSD şi vor reprezenta un pas important pentru alegerile parlamentare. “Vom reveni şi nu vom mai pleca de la guvernare“, a declarat el.Tag-uri:
Victor Ponta, psd, alegeri parlamentare, guvern, alde, unpr

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/07-tariceanu-ponta-lib-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/07-tariceanu-ponta-lib-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | vineri, 20 mai 2016 | 0 Comentarii | 80 Vizualizari Fostul premier Victor Ponta a declarat, la...

Preluat de la EVZ