loading…

DNA a înregistrat plângerea penală prin care magistratul Florica Roman cere arestarea ambasadorului american, Hans Klemm, și a președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, pentru trafic de influență.

Procurorii vor verifica dacă faptele care le-au fost aduse la cunoștință sunt de competența lor. Florica Roman a sesizat autoritățile, după ce, pe 13 mai, “într-o conferință comună de presă, cei doi au recunoscut public că și-au folosit influența pentru a promova și urgenta adoptarea unor legi, susținute de SUA”.

Inspecția Judiciară s-a autosesizat în acest caz și verifică dacă Florica Roman a încălcat normele disciplinare. De altfel, judecătoarea de la Curtea de Apel Oradea este, la rândul ei, cercetată de DNA pentru că ar fi solicitat bani și bunuri pentru a interveni în favoarea unei persoane care avea un dosar pe rolul Tribunalului Bihor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/valeriu-zgonea-si-ambasadorul-sua-hans-klemm-acuzati-de-trafic-de-influenta-23579.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/valeriu-zgonea-si-ambasadorul-sua-hans-klemm-acuzati-de-trafic-de-influenta-23579-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv