loading…

Poliția Prahova a deschis un dosar de cercetare penală după ce un candidat pentru funcția de primar al localității Surani a distribuit două ciocolățele.

Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Prahova a fost sesizat după ce, în timpul unei acțiuni de campanie electorală, un candidat a împărțit două ciocolățele.

“Am fost sesizați, joi, că un candidat din Surani a dat două ciocolățele în timpul unei acțiuni desfășurate miercuri”, a declarat, pentru Mediafax, Marian Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Prahova.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

“A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 386 din Codul Penal, respectiv coruperea alegătorului”, a mai precizat, pentru Mediafax, Marian Popescu, purtător de cuvânt IJP Prahova.

Acesta este primul dosar penal deschis de Poliția Prahova în decursul acestei campanii electorale.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/un-candidat-la-primarie-s-a-ales-cu-dosar-penal-dupa-ce-a-impartit-doua-ciocolatele-23562.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/un-candidat-la-primarie-s-a-ales-cu-dosar-penal-dupa-ce-a-impartit-doua-ciocolatele-23562-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv