loading…

Departamentul american al Apărării a exclus posibilitatea efectuării unor raiduri aeriene comune cu Rusia în Siria, subliniind că Washingtonul nu colaborează militar cu Moscova pe teritoriul sirian, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

“Statele Unite nu colaborează și nu își coordonează activitățile din Siria cu Rusia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, Jeff Davis.

Rusia a propus coaliției internaționale conduse de Statele Unite efectuarea de raiduri aeriene antiteroriste în comun, în Siria. Conform propunerii Rusiei, bombardamentele comune în Siria ar fi urmat să înceapă pe 25 mai.

“O astfel de măsură ar facilita soluționarea conflictului din Siria. Sigur că această propunere a fost stabilită cu Republica Siria”, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu. “Propunem Statelor Unite ca, începând din 25 mai, să avem eforturi comune împotriva Frontului Al-Nusra”, a subliniat oficialul rus.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/sua-resping-propunerea-rusiei-privind-efectuarea-de-raiduri-aeriene-comune-in-siria-23580.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/sua-resping-propunerea-rusiei-privind-efectuarea-de-raiduri-aeriene-comune-in-siria-23580-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv