loading…

Prințul Paul și omul de afaceri Remus Truică vor ieși din arest la domiciliu, urmând să fie cercetați sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile în dosarul Ferma Băneasa, conform unei decizii de vineri a Curții de Apel Brașov, transmite Mediafax.

Prințul Paul, omul de afaceri Remus Truică și mai persoane cercetate în dosarul Ferma Băneasa s-au prezentat, vineri, la sediul Curții de Apel Brașov, unde s-a judecat prelungirea măsurilor preventive față de aceștia.

După audierea inculpaților, instanța a rămas în pronunțare până la ora 18.30, în cazul lui Truică și a Prințului Paul judecătorii brașoveni stabilind înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar pe 30 de zile.

La ieșirea din sala de judecată, Prințul Paul a declarat jurnaliștilor că este mulțumit de decizie.

“Sunt mulțumit de schimbarea măsurii preventive, dar voi fi și mai mulțumit când se va realiza că nu sunt vinovat deloc“, a spus Prințul Paul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/remus-truica-si-printul-paul-vor-fi-cercetati-sub-control-judiciar-23582.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/remus-truica-si-printul-paul-vor-fi-cercetati-sub-control-judiciar-23582-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv