loading…

Marea Britanie va fi tratată ca un stat terț în cazul în care cetățenii vor decide ieșirea din Uniunea Europeană, avertizează Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, precizând că “dezertorii” nu vor fi primiți înapoi.

“În cazul în care cetățenii britanici vor spune «nu» Uniunii Europene, ceea ce eu sper să nu se întâmple, relațiile comunitare nu vor mai fi ca până acum. Marea Britanie va trebui să accepte să fie tratată ca stat terț”, a declarat Juncker într-un interviu acordat ziarului Le Monde.

“Dacă britanicii părăsesc Europa, va trebui să tragem concluzii, și noi și ei. Nu este o amenințare, dar relațiile nu vor mai fi ca acum”, a subliniat președintele Comisiei Europene.

Marea Britanie va organiza pe 23 iunie referendum pe tema apartenenței la Uniunea Europeană.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/presedintele-ce-marea-britanie-va-fi-tratata-ca-stat-tert-daca-iese-din-ue-iar-dezertorii-nu-vor-fi-reprimiti-23574.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/presedintele-ce-marea-britanie-va-fi-tratata-ca-stat-tert-daca-iese-din-ue-iar-dezertorii-nu-vor-fi-reprimiti-23574-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv