loading…

După succesul înregistrat cu volumul “Flash-uri din sens opus”, polițisul brasovean Marian Godină revine în atenția cititorilor, de această dată adresându-se celor mici și dornici de a afla ce înseamnă această meserie și care sunt regulile de circulație.

Marian Godină le explică celor mici ce presupune meseria de polițist în noua sa carte, „În misiune cu Marian”. Curtea Veche Publishing pregătește o nouă carte semnată de carismaticul om al legii, “În misiune cu Marian”, volum ce cuprinde o serie de povestiri simpatice pentru copii, ilustrate cu imagini sugestive și atractive.

Cartea poate fi comandată începând de astăzi, înainte de data oficială a apariției pe piață (25 mai) exclusiv online, pe site-ul editurii, www.curteaveche.ro sau la numerele de telefon 021 222 25 36 / 0744 369 721. Toți cei care se vor număra printre primii care își achiziționează volumul în această perioadă îl vor primi începând cu data de 25 mai cu reducere, autograf și dedicație personalizată.

“În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!” îi va ajuta pe micuți să își contureze o percepție corectă despre meseria de polițist rutier, prezentându-l pe acesta drept prietenul tuturor, cu precădere al copiilor.

Personajele principale ale cărții sunt agentul de circulație Marian, dar și Luca, un băiețel de șase ani pasionat de meseria de polițist. Cei doi se împrietenesc, iar Luca află de la Marian ce responsabilități are un polițist de circulatie, ce este mașina de poliție, de ce trebuie să purtăm centura de siguranță, ce înseamnă 112 și multe alte informații utile. Fiindcă toate acestea sunt explicate pe întelesul băiețelului, Marian și micul său prieten îndeplinesc o misiune specială, iar la finalul cărții, micii cititori descoperă alături de Luca un lucru important, acela că polițistul este prietenul copiilor, care îi poate ajuta oricând dau de greu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/politistul-marian-godina-pregateste-o-carte-pentru-copii-in-misiune-cu-marian-23548.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/politistul-marian-godina-pregateste-o-carte-pentru-copii-in-misiune-cu-marian-23548-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv