loading…

Un băiețel de un an și jumătate este căutat de zeci de oameni după ce a dispărut în timp ce se juca pe malul unui râu, iar autoritățile cred că a fost luat de ape. Peste 100 de pompieri, polițiști și jandarmi din Hunedoara, dar și din Timiș au scotocit totul în zonă.

 Copilul se juca împreună cu sora lui pe malul râului Strei când a dispărut. Cei doi au fost lăsați nesupravegheați de părinții care locuiesc într-o casă pe malul apei, iar fetița s-a întors singură acasă și i-a spus mamei sale că nu își mai găsește fratele.

„Copilul cel mic, care se juca cu surioara sa, a dispărut. Am văzut că ea se întoarce singură de afară și am întrebat-o unde este frățiorul ei. Am început atunci să îl caut, iar mai târziu, pentru că nu l-am găsit, am anunțat autoritățile”, a declarat mama copilului, potrivit ziarulhunedoreanului.ro.

Zeci de oameni au pornit în căutarea copilului, însă, acesta nu a fost încă găsit.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/copil-cautat-de-zeci-de-oameni-dupa-ce-a-disparut-in-timp-ce-se-juca-pe-malul-unui-rau-23544.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/copil-cautat-de-zeci-de-oameni-dupa-ce-a-disparut-in-timp-ce-se-juca-pe-malul-unui-rau-23544-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv