loading…

Coaliția internațională coordonată de Statele Unite a efectuat, în ultimele 24 de ore, 17 raiduri aeriene în Siria și Irak, vizând pozițiile ocupate de gruparea teroristă Stat Islamic, informează agenția Reuters pe pagina electronică, citând un comunicat al Comandamentului general, emis vineri.

Două raiduri aeriene au vizat mai multe zone aflate sub control terorist în Siria, fiind distruse o sondă petrolieră și două vehicule.

În Irak au fost efectuate 15 raiduri aeriene în apropiere de zece orașe, fiind atacate câteva unități tactice ale rețelei teroriste Stat Islamic, tuneluri și peste 30 de instalații pentru lansarea de rachete, cât și o serie de alte ținte.

Rețeaua teroristă Stat Islamic ocupă teritorii în nordul Libiei, în nordul Egiptului, în nord-estul Siriei și în nord-vestul Irakului, unde a proclamat “un califat”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/coalitia-internationala-coordonata-de-sua-a-efectuat-17-raiduri-aeriene-impotriva-stat-islamic-23589.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/coalitia-internationala-coordonata-de-sua-a-efectuat-17-raiduri-aeriene-impotriva-stat-islamic-23589-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv