Autor:
Mihai Oprea
| vineri, 20 mai 2016 | 0 Comentarii
| 72 Vizualizari

4 De patru ori este mai mare concentraţia de amoniu decât limita admisă de buletinul de analiză a calităţii apei

Miros urât, culoare galbenă şi mizerie lăsată pe fundul paharului. Asta au observat localnicii. Cei de la Apă și Canal spun că mirosul și culoarea sunt „acceptabile”

În oraşul Bragadiru toată lumea ştie că apa de la robinet are probleme. Magazinele de la colţul blocurilor au ajuns să fie luate cu asalt de oamenii care vin şi îşi umplu sacoşele cu apă plată. „Ne este frică să mai bem apă de la robinet. Eu şi soţul meu venim pe rând şi cumpărăm apă plată, pentru băut şi pentru mâncare”, ne-a spus Ionela Niţu, care se îndrepta către chioşc. Ca ea sunt mulţi oameni speriaţi, dar numai unul şi-a luat inima în dinţi şi a mers să facă, pe banii lui, analiza apei. După ce a primit rezultatul, omul l-a trimis „Evenimentului zilei”. În buletinul de analiză se specifică foarte clar că apa care curge la robinetele cetăţenilor din oraşul Bragadiru conţine o cantitate de amoniu care depăşeşte limita admisă.

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.Tag-uri:
orasul bragadiru, apa de la robinet, amoniu, mizerie, apa si canal, oraşul Bragadiru, evz, A C I, Florina Ştefan, Vasile Cimpoeru, Preajba, DSV Gorj

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/24-bragadiru-mai-1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/24-bragadiru-mai-1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Mihai Oprea | vineri, 20 mai 2016 | 0 Comentarii | 72 Vizualizari 4 De patru ori este mai mare concentraţia...

Preluat de la EVZ