loading…

Șoferul unei mașini care a lovit un motociclist a reușit să-i enerveze pe polițiști după ce a încercat să fenteze etilotestul de șase ori.

Accidentul a avut loc aseară, în Iași, când un tânăr de 24 ani a virat stânga într-o intersecție fără să se asigure, moment în care motociclistul aflat pe o motocicletă Hornet a lovit autoturismul Skoda și a căzut.

Poltrivit ziaruldeiasi.ro, polițiștii chemați la locul impactului au încercat de șase ori să testeze alcoolemia șoferului, dar nu au reușit pentru că acesta nu sufla în etilotest până la capăt. Acesta știa că trebuie să sufle în aparatul Drager timp de 6-7 secunde, dar de fiecare dată se oprea la jumătatea procedurii și spunea că rămâne fără aer.

Șoferul a fost transportat în final la spital pentru recoltarea de probe biologice de sange.

O ambulanță a fost trimisă la fața locului pentru preluarea motociclistului rănit. În sprijinul victimei s-au adunat în jur de 20 de bikeri în Copou. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: ziaruldeiasi.ro

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident-motociclist-ranit-de-o-masina-soferul-vinovat-a-incercat-sa-pacaleasca-etilotestul-de-sase-ori-23539.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident-motociclist-ranit-de-o-masina-soferul-vinovat-a-incercat-sa-pacaleasca-etilotestul-de-sase-ori-23539-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv