Autor:
Daniel Teodoreanu
| joi, 19 mai 2016 | 0 Comentarii
| 98 Vizualizari

Un copil din Negresti a fost imbatat cu vin de un adult

Un copil de 11 ani din oraşul vasluian Negreşti a ajuns la spital după ce a fost victima unor apucături bolnave ale unui adult.

Bărbatul a forţat minorul să bea mai multe pahare cu vin şi ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, i-a pus şi scrum în alcool, conform invaslui.ro.

Copilul le-a spus medicilor că vecinul l-a trimis să-i cumpere ţigări, iar la întoarcere, bărbatul l-a obligat să consume alcool.

„Copilul în vârstă de 11 ani a fost preluat în stare de ebrietate, după ce familia a anunţat că acesta se simte rău. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a rămas pentru supraveghere medicală. El a afirmat că un adult i-a dat să bea. Aşa cum cere protocolul în astfel de cazuri, vom anunţa Direcţia Generală de Asistenţă Sociala şi Protecţia Copilului Vaslui, care va constata dacă se impune luarea unor măsuri în acest caz”, a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.Tag-uri:
vaslui, caz vaslui, incredibil vaslui, strategie perversa, copil vaslui, negresti, negresti vaslui, pedeapsa dezaxat, dezaxat

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/un-copil-din-negresti-a-fost-imbatat-cu-vin-de-un-adult-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/un-copil-din-negresti-a-fost-imbatat-cu-vin-de-un-adult-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Daniel Teodoreanu | joi, 19 mai 2016 | 0 Comentarii | 98 Vizualizari Un copil din Negresti a fost imbatat...

Preluat de la EVZ