loading…

Nepotul profesoarei de sport din Brașov, acuzat că a omorât-o pe femeie și apoi a dus cadavrul pe DN 7 – Transfăgărășan, unde l-a abandonat, a fost arestat preventiv în această seară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Sibiu, Cornelia Prundariu, pe numele bărbatului de 33 de ani, care este nepotul profesoarei din Brașov, găsite decedate în 9 mai, pe Transfăgărășan, a fost emis, joi seara, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile începând cu data de 19 mai pentru omor.

“Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de judecătorii Tribunalului Sibiu. Acesta are drept de contestație în 48 de ore”, a declarat, pentru Mediafax, Cornelia Prundariu, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sibiu.

Potrivit sursei citate, bărbatul care este acuzat de uciderea mătușii sale, profesoară de sport la un liceu din Brașov, a făcut deja contestație la măsura arestului preventiv.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veștemean, a declarat joi, într-o conferință de presă, că în bagajul nepotului femeii ucise s-a găsit o pereche de pantofi sport ale căror amprente la sol sunt identice urmele găsite pe pantalonii victimei.

Veștemean a mai spus că în timpul audierilor, bărbatul nu și-a recunoscut fapta, spunând că în momentul omorului el era în drum spre Italia.

“A fost audiat, nu și-a recunoscut fapta, a motivat că a fost nevoit să plece în Italia pe data de 7 mai, cu probleme de serviciu. Sunt, însă, indicii temeinice privind săvârșirea faptei de către acesta. Avem imagini cu autoturismul în mișcare, nu-l avem în zona Cârțișoara, dar s-a procedat la localizarea apelurilor telefonice, iar acestea au fost efectuate din zona Cârțișoara, aproape de locul în care a fost găsit cadavrul victimei”, a declarat Ioan Veștemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Potrivit prim-procurorului ajunct al Parchetului, nepotul femeii ar fi transportat cadavrul femeii cu mașina pe Transfăgărășan, apoi, cu același autoturism a plecat în Italia, iar ulterior nu s-a mai întors cu acea mașină în țară, ci cu un avion care a aterizat pe Aeroportul Otopeni în timpul nopții de miercuri spre joi.

“El trebuia să se întoarcă de acum o săptămână, tot cu mașina, dar avem suspiciuni că a evitat să se întoarcă cu autoturismul tocmai pentru că existau informații că este vizat de anchetă”, a mai declarat prim-procurorul adjunct.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/ucigasul-profesoarei-gasita-moarta-pe-transfagarasan-a-fost-arestat-preventiv-23534.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/ucigasul-profesoarei-gasita-moarta-pe-transfagarasan-a-fost-arestat-preventiv-23534-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv