Autor:
Daniel Teodoreanu
| joi, 19 mai 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

O soferita a uitat unde a parcat masina si pana la urma a fost amendata de politisti

Cine va citi această ştire, are şanse să îşi amintească toată viaţa de femeia din județul Covasna, care a mers la Poliţie după ce a uitat unde a parcat maşina.

Conform Agerpres, uituca a alertat Poliția crezând că i-a fost furată maşina, iar la finalul poveştii a fost amendată cu o sută de lei.

Femeia de 40 de ani a făcut sesizarea în perioada 16-18 mai, indicând faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul.

Polițiștii au demarat cercetările, dar la scurt timp au fost anunțați de femeie că, în urma discuțiilor cu familia, și-a amintit că a parcat autoturismul pe o stradă din oraș, a intrat într-un magazin şi s-a deplasat pe jos spre casă.

Autoturismul a fost găsit în locul indicat, dar pentru alarmarea fără motiv întemeiat a Poliției, femeia a fost amendată cu 100 de lei, conform Legii 61/1991.Tag-uri:
romanca, parcat, parcare, parcare masina, masina parcata, femeie parcare, parcare femeie, parcat femeie, femeie parcat, femeie covasna, covasna, covasna parcare, masina furata, masina parcare, politie, furt auto, stand-up, razi stand-up

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/o-soferita-a-uitat-unde-a-parcat-masina-si-pana-la-urma-a-fost-amendata-de-politisti_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/o-soferita-a-uitat-unde-a-parcat-masina-si-pana-la-urma-a-fost-amendata-de-politisti_1-465x390.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Daniel Teodoreanu | joi, 19 mai 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari O soferita a uitat unde a parcat...

Preluat de la EVZ