loading…

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat că datoriile sale la stat vin ca urmare a unui control ”abuziv” dispus de fostul șef al ANAF Sorin Blejnar, afirmând că se va retrage din viața publică ”definitiv și irevocabil” dacă nu va câștiga în instanță.

”Adevărul este că acum 7 ani de zile, în 2009, în urma unui control abuziv dispus de domnul Blejnar la acea perioadă au întocmit un proces verbal care n-are nicio legătură cu nicio realitate. Mai mult decât atât, nici dânșii nu mai știu ce să mai scrie acolo pentru că dânșii vin cu niște sume, DNA vine cu alte sume care nu au nicio legătură una cu cealaltă. Noi facem acum niște expertize. Adevărul este unul singur: că aceste lucruri vor fi stabilite în instanță, iar dacă acel proces verbal făcut de Blejnar acum 7 ani va rămâne în picioare, eu mă retrag din viața publică definitiv și irevocabil, dar vă garantez că așa ceva nu se va întâmpla pentru că știu ce am făcut”, a afirmat Negoiță aseară la Realitatea Tv.

El s-a declarat convins că procesul verbal ”făcut într-un mod profund abuziv” va fi invalidat de instanță.

”Greșeli facem cu toții. Știți că este o vorbă: numai cine nu muncește nu greșește. Ori noi care chiar muncim e normal că mai și greșim”, s-a apărat social-democratul, care candidează pentru un nou mandat, în privința datoriei de 232 milioane lei.

El s-a declarat deranjat de faptul că ”PNL are nevoie de Blejnar ca să facă campanie” împotriva sa.

ANAF a publicat, luni, lista cu 187.230 contribuabili persoane fizice, care au restanțe fiscale mai mari de 1.500 lei la 31 martie 2016, primii zece datornici la stat persoane fizice având fiecare obligații fiscale restante între 12 milioane lei și 232 de milioane de lei.

Pe primul loc este Sorin Robert Negoiță, primarul sectorului 3 al Capitalei și candidat, cu obligații fiscale necontestate de 232 milioane lei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/negoita-da-vina-pe-blejnar-pentru-datoriile-la-stat-ma-retrag-daca-nu-castig-in-instanta-23495.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/negoita-da-vina-pe-blejnar-pentru-datoriile-la-stat-ma-retrag-daca-nu-castig-in-instanta-23495-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv