loading…

Fragmente ale avionului EgyptAir care efectua o cursă pe ruta Paris-Cairo, cu 66 de persoane la bord, și s-a prăbușit în Marea Mediterană în cursul nopții de miercuri spre joi au fost descoperite în largul insulei grecești Creta, anunță Le Figaro, citând un oficial militar grec.

Recomandare: Un avion cu 66 de persoane la bord s-a prăbușit în Marea Mediterană: piloții au lansat un apel de urgență!

Fragmente au fost localizate la sud-est de insula Creta de avion egiptean C-130, o zonă care, din punct de vedere aerian, depinde de Egipt. Au fost trimise vase în zona respectivă“, a declarat Vassilis Beletsiotis, purtătorul de cuvânt al armatei Greciei.

Și televiziunea publică greacă ERT1 a indicat că “fragmente ar fi fost descoperite la 230 mile marine (450 km) de Creta”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/fragmente-ale-avionului-egyptair-care-s-a-prabusit-in-mediterana-descoperite-langa-insula-creta-23516.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/fragmente-ale-avionului-egyptair-care-s-a-prabusit-in-mediterana-descoperite-langa-insula-creta-23516-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv