loading…

Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat o anchetă socială după ce un copil în vârstă de 10 ani din orașul vasluian Negrești a ajuns la spital în stare de ebrietate, acuzând stări de rău.

Mama băiatului a povestit echipajului medical sosit la fața locului, că acesta a fost obligat de un vecin să bea vin, în care a fost pus scrum de țigară.

Copilul în vârstă de 10 ani a fost preluat în stare de ebrietate, după ce familia a anunțat că acesta se simte rău. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență, unde a rămas pentru supravegehere medicală. Din declarațiile mamei, copilului i s-a dat să bea vin de către un vecin care a pus în pahar și scrum de țigară. Așa cum prevede protocolul în astfel de cazuri, am anunțat Protecția Copilului Vaslui, pentru a lua măsurile care se impun în acest caz”, a declarat medicul Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui, pentru agenția Mediafax.

Femeia susține că acesta a fost trimis de un vecin la magazin să îi cumpere țigări, iar la întoarcere l-a obligat să bea mai multe pahare de vin, în care a pus și scrum de țigară. Băiatul este internat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui și rămâne în continuare sub tratament și supraveghere medicală.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/copil-de-10-ani-in-spital-beat-dupa-ce-a-baut-vin-cu-scrum-de-tigara-23526.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/copil-de-10-ani-in-spital-beat-dupa-ce-a-baut-vin-cu-scrum-de-tigara-23526-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv