loading…

Premierul Dacian Cioloș a înaintat astăzi președintelui, Klaus Iohannis, propunerea de numire a lui Vlad Vasile Voiculescu în funcția de ministru al Sănătății, informează Guvernul.

Potrivit unor surse politice, președintele ar urma să semneze vineri decretul de numire a lui Vlad Voiculescu în funcția de ministru al Sănătății, iar acesta va depune jurământul de învestire în aceeași zi, la Palatul Cotroceni, conform Mediafax.

Economistul Vlad Voiculescu, directorul de Cabinet al ministrului Finanțelor, are o experiență de 14 ani de muncă în Viena și este inițiatorul “Rețelei Citostaticelor” care aducea gratuit medicamente pentru bolnavii din România.

El va prelua Ministerul Sănătății pe fondul crizei privind dezinfectanții din spitale care a dus la demisia lui Patriciu Achimaș-Cadariu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/ciolos-a-trimis-presedintelui-propunerea-de-numire-a-lui-vlad-voiculescu-la-ministerul-sanatatii-23535.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/ciolos-a-trimis-presedintelui-propunerea-de-numire-a-lui-vlad-voiculescu-la-ministerul-sanatatii-23535-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv