Autor:
Dodo Romniceanu
| joi, 19 mai 2016 | 0 Comentarii
| 3646 Vizualizari

Modelul american Bella Hadid, în vârstă de 19 ani, a încins covorul de la Cannes, într-o îndrăzneaţă rochie roşie de mătase, care abia reuşea să-i ascundă părţile intime.

Bella Hadid a electrocutat întreaga audienţă, miercuri seară, la Festivalul Filmului de la Cannes unde a venit, alături de mai multe colege de breaslă, pentru premiera peliculei Unknown Girl. Rochia sa extravagantă, creată de designerul Alexandre Vauthier, a stârnit numeroase discuţii, existenţa lenjeriei intime fiind aprig dezbătută apoi în presa mondenă.

Bella s-a descurcat însă de minune în faţa armatei de fotografi şi cameramani care s-au îmbulzit să prindă un unghi cât mai bun pentru a imortaliza minunea roşie fără chiloţi.

Bella este sora mai mică a lui Gigi Hadid, prezentatoare tv şi unul din cele mai titrate top-modele ale momentului, care colaborează cu unele din cele mai importante branduri din lume. Familia Hadid se bucură de mare notorietate în Statele Unite, la concurenţă cu clanul Kardashian, mai ales datorită aspectului fizic deosebit al componenţilor acesteia (mama Yolanda, fiicele Bella şi Gigi şi mezinul Anwar Hadid). Tată lor este Mohammed Hadid, magnat american de origine iordaniană, care activează în domeniul imobiliarelor de lux.

Fraţii Hadid

Tag-uri:
Bella Hadid, Cannes, fara chiloti, Gigi Hadid, fratii Hadid, î

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/bella-hadid-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/bella-hadid-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dodo Romniceanu | joi, 19 mai 2016 | 0 Comentarii | 3646 Vizualizari Modelul american Bella Hadid, în vârstă de...

Preluat de la EVZ