loading…

Shamil Tarpishchev, președintele Federației Ruse de Tenis, a declarat că viitorul Mariei Șarapova în tenis nu mai este sigur după ce jucătoarea a fost depistată pozitiv la Meldonium, un medicament aflat pe lista cu substanțe interzise a Agenției Mondiale Antidoping.

Shamil Tarpishcev, președintele Federației Ruse de Tenis, a declarat agenției ruse R-Sport că viitorul Mariei Șarapova în tenis este “incert” și că jucătoarea cu cinci titluri de Grand Slam “se află într-o situație dificilă”.

Pe 12 martie, Federația Internațională de Tenis a suspendat-o provizoriu pe Maria Șarapova, însă sportiva, care a recunoscut că a folosit substanța Meldonium, riscă o pedeapsă între 6 și 12 luni.

Maria Șarapova a cucerit două titluri la Roland Garros și s-a impus o dată la Australian Open, Wimbledon și US Open. Șarapova a înregistrat 597 de victorii și 144 de înfrângeri și a strâns 35 de titluri în circuitul WTA.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/anunt-socant-s-ar-putea-ca-maria-sharapova-sa-nu-mai-joace-niciodata-23506.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/anunt-socant-s-ar-putea-ca-maria-sharapova-sa-nu-mai-joace-niciodata-23506-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv