„Preşedintele României, un fost profesor, nu îi cere lui Bode să se retragă, ci apără un politician care a obţinut, în mod ilegal, titlul de doctor. Universitatea Babeş-Bolyai, prin Comisia de Etică, a stabilit, în mod oficial, că ministrul Lucian Bode a plagiat. Ignoranţa afişată de Iohannis nu face decât să demonstreze lipsa de moralitate. Ignoranţa de care dă dovadă preşedintele României, iniţiatorul , subliniază, din nou, o lipsă acută de implicare”, afirmă Bogdan Rodeanu (USR).

El apreciază că „ignoranţa acutală a lui Klaus Iohannis în faţa unui fals este în totală contradicţie cu discursurile sale pompoase, discursuri care i-au adus voturile românilor”.

„Cândva, Iohannis cerea toleranţă zero în privinţa plagiatului: – Klaus Iohannis, 2014. Astăzi, tăcerea preşedintelui nu reprezintă decât complicitate, delăsare şi lipsă de coloană vertebrală”, încheie Rodeanu.

Comisia de Etică a Universităţii Babeş-Bolyai a decis, după analiza tezei de doctorat a ministrului de Interne Lucian Bode, că „abaterile etice constatate sunt suficient de importante pentru a concluziona că teza este profund viciată”.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirmă că este „absolut uluitor demersul de analizare a unei lucrări redactate în 2018 folosind norme actualizate în 2020-2022”: „E un precedent extrem de periculos. (…) Aceste atacuri concertate ale USR şi ale sateliţilor săi asupra mea sunt absurde”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2023/01/bode.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2023/01/bode-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Preşedintele României, un fost profesor, nu îi cere lui Bode să se retragă, ci apără un politician care a obţinut, în mod ilegal, titlul de doctor. Universitatea Babeş-Bolyai, prin Comisia de Etică, a stabilit, în mod...