Proiectul lui Clotilde Armand este inechitabil, o risipă a fondurilor publice şi o metodă de a acoperi lipsa investiţiilor, afirmă liderul PSD Sector 1, Florin Manole. El spune că PSD va propune ca tichetele valorice să fie acordate persoanelor care au nevoie.

Imaginea articolului PSD: Proiectul lui Clotilde Armand este inechitabil, o risipă a fondurilor publice

PSD: Proiectul lui Clotilde Armand este inechitabil, o risipă a fondurilor publice

„PSD va propune primarului Sectorului 1 ca tichetele valorice să fie acordate persoanelor care au nevoie. Organizaţia Partidului Social Democrat Sector 1 susţine ferm necesitatea sprijinirii persoanelor care resimt cel mai mult creşterile de preţuri la alimente sau medicamente dar se opune alocării de fonduri pentru cei care au deja venituri foarte mari. Proiectul lui Clotilde Armand este inechitabil, o risipă a fondurilor publice şi o metodă de a acoperi lipsa investiţiilor din sector – cartierul Aviaţiei nu poate fi încălzit cu tichete de 1000 lei, spatiile verzi sunt degradate, gunoiul a ajuns o problemă de notorietate naţională”, afirmă FlorinManole.

El precizează că Partidul Social Democrat va susţine în Consiliul Local ca „fondurile să ajungă la cei care au cu adevărat nevoie, în mod echitabil şi solidar”.

Clotilde Armand anunţă că a finalizat platforma informatică prin accesarea căreia cetăţenii Sectorului 1 cu vârsta de peste 18 ani se vor putea înscrie pentru a beneficia de un tichet anticriză în valoare de 1000 de lei. Programul nu a fost aprobat de consilierii locali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Proiectul lui Clotilde Armand este inechitabil, o risipă a fondurilor publice şi o metodă de a acoperi lipsa investiţiilor, afirmă liderul PSD Sector 1, Florin Manole. El spune că PSD va propune ca tichetele valorice să fie acordate persoanelor care au nevoie. ...