Berndnaut Smilde este un artist danez care a descoperit un mod de a crea nori în interiorul unei camere. Cum a reuşit? Cu o maşină care emite fum, un hidrometru şi mulţi ani de experimente. Astfel, el a putut persevera şi în final, să poată uimi lumea cu norii săi. 

 

De unde s-a inspirat? Din picturi, spune artistul, însă şi-a pus imaginaţia la treabă când a trebuit să dea norilor o formă fizică, sau o prezenţă mai degrabă.

 

Artistul aduce natura în spaţii mici, intime, precum muzeele, birouri, clădiri arhitecturale şi foloseşte elementele naturii pentru a trezi emoţii conflictuale în privitor. Norii săi, „prinşi” între patru pereţi – de piatră sau de sticlă –  redau dorinţa de libertate, căutarea serenităţii. 

 

Cercetarea, tehnologia, determinarea şi muncă cât cuprinde sunt ingrediente cheie pentru cei care experimentează şi vor să creeze ceva inedit, spectaculos şi unic. 

 

Totodată, artistul danez creează şi curcubee spectaculoase.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Berndnaut Smilde este un artist danez care a descoperit un mod de a crea nori în interiorul unei camere. Cum a reuşit? Cu o maşină care emite fum, un hidrometru şi mulţi ani de experimente. Astfel, ...