Principalele declaraţii ale lui Putin

  • Subliniez. Vom face tot ce putem pentru a asigura desfăşurarea referendumurilor.
  • Ucrainenii refuza o solutie paşnică la situaţia din Donbas. Vrem să eliberăm Donbas.
  • Donbas este aproape eliberat de nazişti şi regimul de ocupaţie a făcut o linie de apărare puternică.
  • Cei care vorbesc despre atac nuclear, trebuie să-şi amintească că Rusia are arme nucleare mai performante decât Occidentul, aşa că, dacă integritatea teritorială a ţării va fi pusă în pericol, vom acţiona fără teamă, şi nu blufez.
  • Ministrul Apărării a fost însărcinat de către mine să determine statutul legal al regiunii.
  • Spun public, pentru prima dată, a existat o reacţie pozitivă la propunerile noastre de asigurare a securităţii Rusiei.
  • Regimul de represiune s-a intensificat dupa 2014. Intimidarea împotriva Rusiei a devenit barbarică.
  • Anunţ o mobilizare militară parţială.

În contradicţie cu discursul furios, ameninţător la adresa imaginatului inamic suprem – Occidentul, preşedintele rus Vladimir Putin este convins că regiunile ruseşti, populate de oameni de mai multe naţionalităţi, ar trebui să acorde mai multă atenţie problemelor legate de pacea civilă, conform declaraţiilor sale de marţi seara.

„Republicile voastre, în care locuiesc în mod tradiţional oameni de diferite naţionalităţi şi religii, ar trebui să accepte chestiunile legate de pacea civilă, stabilitate”, a declarat el participanţilor la o ceremonie care a marcat cea de-a 100-a aniversare a Republicii Adygea, a Republicii Kabardino-Balkaria şi a Republicii Karachay-Cherkessia. „Este foarte important în general, şi deosebit de important pentru teritoriile complicate, precum ale dumneavoastră”.

 

„Este important ca autorităţile regionale, forţele politice, uniunile religioase şi organizaţiile publice din republici să aibă o poziţie fermă şi principială şi să se angajeze într-un efort uriaş pentru a dezvolta tradiţii de bună vecinătate şi prietenie între oameni de diferite naţionalităţi”, a adăugat Putin. 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Principalele declaraţii ale lui Putin Subliniez. Vom face tot ce putem pentru a asigura desfăşurarea referendumurilor. Ucrainenii refuza o solutie paşnică...