În acelaşi timp, întrebat dacă se impune creşterea indemnizaţiilor demnitarilor în contextul actual, domnul Boloş a spus că este pus „într-o situaţie foarte delicată pentru raportarea cu marea masă a oamenilor”.

Marea masă însemnând românii care nu prea au ce pune pe masă. În comparaţie cu demnitarii din Vestul Europei, demnitarii români au venituri mult mai mici. Evident, cei care se mulţumesc să trăiască doar din banii primiţi pe statele de plată. Însă, situaţia este asemănătoare şi în cazul bugetarilor, a lucrătorilor din construcţii şi a altor categorii de salariaţi, dar şi în cel al şomerilor, pentru că altfel nu ar pleca românii în Spania, Franţa ori Germania, ci s-ar muta spaniolii, francezii şi nemţii la noi.

Diferenţa este că dacă ministrul Boloş se întâlneşte cu miniştri din Vest şi-şi face sânge rău, muncitorii, maiştrii, inginerii, funcţionarii şi şomerii români se întâlnesc doar ei între ei, pentru că nu participă la mese de protocol la restaurante scumpe din Capitală şi nici nu apucă să iasă peste graniţă, ci se mulţumesc să iasă până la poartă ori, cel mult, până la bufetul din colţul străzii.

Moment mai prost pentru ca parlamentarii să voteze majorarea indemnizaţiilor demnitarilor nici că se putea găsi. În condiţiile în care foarte mulţi români nu au văzut 2.500 de euro la un loc în viaţa lor, iar preţurile la toate alea s-au cocoţat pe o curbă ascendentă şi de-acolo le rând în nas oamenilor, nefiind dispuse să coboare sub nicio formă, ministrul Boloş vorbeşte cu jind despre veniturile mult mai mari ale miniştrilor din Vestul Europei. Iată un semn că cei care conduc România sunt complet rupţi de realitate şi că bunul simţ pe care îl aveau pe undeva prin birou a plecat în vacanţă pe Coasta de Azur şi s-a pierdut.

Dacă în coaliţia de guvernare şi în Guvernul României mai are cineva vreo urmă de luciditate, ar trebui să-l roage pe ministrul Boloş ca în numele coaliţiei, al Executivului şi al Parlamentului să dea următorul anunţ: ”Pierdut bun simţ. Găsitorului recompensă”. Are domnul Boloş bani şi pentru anunţ, şi pentru recompensă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/09/1-marcel-bolos.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2022/09/1-marcel-bolos-300x300.jpgrootstireaUncategorised
În acelaşi timp, întrebat dacă se impune creşterea indemnizaţiilor demnitarilor în contextul actual, domnul Boloş a spus că este pus „într-o situaţie foarte delicată pentru raportarea cu marea masă a oamenilor”. Marea...